Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

З 30 жовтня Житомирщина в червоній зоні

Дата: 27.10.2021 11:11
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

Рішення Державної комісії ТЕБ та НС: До «червоної зони» переходять Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Хмельницька та Чернігівська області

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) ухвалено рішення встановити «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території семи областей з 00:00 годин 30 жовтня. Йдеться про Житомирську, Івано-Франківську, Київську, Луганську, Львівську, Хмельницьку та Чернігівську області. Про це заявив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

За останню добу  зафіксовано понад 22 тисячі нових випадків COVID-19. Кількість госпіталізацій невтішно зростає. Але статистика чітко демонструє і те, що від тяжкого перебігу хвороби рятує вакцинація. 

Нагадуємо, з 21 жовтня набули чинності нові правила перевезення пасажирів між областями. Для міжрегіональних поїздок у громадському транспорті потрібно використовувати або документ про щеплення проти COVID-19 або негативний результат тестування на COVID-19 .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних