Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Школа № 3 святкує ювілей – 75 років

Дата: 22.10.2021 14:52
Кількість переглядів: 946

Школа це не тільки стіни. Насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги: і ті, хто щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного і ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони у пам’яті учнів, колег, і вчителі – пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки на традиційному вечорі зустрічі шкільних друзів, де впізнають вони один одного, незважаючи на сивину, за блиском завжди молодих очей.

Радомишльська загальноосвітня школа І-ІІІ  ступенів №3 має не тільки багате минуле,   творче   сучасне,   а   й перспективи у майбутнє. Впевненість у завтрашньому дні ґрунтується на  високому  професіоналізмі вчительського колективу на багаторічних  традиціях, тісній   співпраці   з випускниками,  батьками.

У день ювілею – процвітання школі, успіхів і досягнень педагогічному колективу, учням-школярам лунали від заступника Радомишльського міського голови Світлани Ковальчук, начальника відділу освіти, молоді та спорту Ольги Самчук, начальника відділу культури та туризму Ірини Жарук. І звичайно подарунки, серед яких подарунок від  Житомирського державного університету імені Івана Франка – хімічні досліди під відкритим небом.

75 років! Сьогодні всі ювіляри: і вчителі, і першокласники, і вже   сивочолі   колишні   учні.  

На цьому можна було б поставити крапку. Але історія школи продовжується… Нинішні учні, вчителі, батьки продовжують вписувати в шкільний літопис нові славні сторінки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних