Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітання міського голови Володимира Тетерського із Днем захисників та захисниць України

Дата: 14.10.2021 08:00
Кількість переглядів: 786

14 жовтня, у світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, ми відзначаємо ще й День захисника  та захисниць України.

Це свято вшанування мужності та героїзму захисників суверенітету та територіальної цілісності України. Воно воістину всенародне, окроплене кров’ю та освячене вірою. Адже наш народ завжди прагнув до незалежності, давав достойну відсіч загарбникам  і відстоював рідну землю.

Всі ті, хто носить почесне звання захисника Вітчизни уособлюють етапи розвитку нашого славетного війська: ті хто брав участь у визвольних змаганнях, вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу.

Славну когорту мільйонів героїв, загиблих у різні часи за соборність   та волю України, вже у двадцять першому столітті поповнили Герої Небесної Сотні та тисячі наших співвітчизників, серед яких і наші земляки, які загинули за час неоголошеної війни на сході України. Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про цих героїв, котрі життя віддали, захищаючи Україну.

Дорогі захисники та захисниці Української держави!

Ви стали спадкоємцями високої слави українського козацтва, героїв визвольних змагань. Ваша мужність і патріотизм уже здобули повагу і вдячність жителів України та всього світу.

Напередодні вашого свята сердечно вітаю вас з Днем захисника України – святом, яке увібрало в себе багаті та славні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі.

Бажаю вам незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я, звершення всіх ваших мрій і побажань, високих досягнень на благо рідної держави!

Нехай надихає вас у ділах сьогоденних і планах на прийдешнє нетлінна сила Покрови Пресвятої Богородиці.

Слава Україні!

         Слава її захисникам та захисницям!

       

 З повагою та щирою вдячністю

міський голова                                          Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.