Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітання Радомишльського міського голови Володимира Тетерського з Днем людей похилого віку та Днем ветерана

Дата: 01.10.2021 08:00
Кількість переглядів: 814

Шановні ветерани, люди похилого віку та мешканці громади!

1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в нашій державі ще й День ветерана. Цей день – не тільки можливість нагадати всім про людський обов`язок бути турботливими та милосердними до шановної частини суспільства. Він дозволяє висловити глибоку пошану до людей, які закладали основу незалежної держави, є носіями кращих трудових традицій і духовних багатств.

У цей день у світі говорять про проведені активні дії щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене у цій сфері. Це і привід до роздумів щодо взаємозв’язку поколінь. Тяжкі випробування випали на долю ветеранів і людей похилого віку. Вони пройшли крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війни та репресій, але зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність.  Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку. 

Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Щиро вітаю з цими святами всіх причетних! 

Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

 Нехай завжди Вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки і нехай ніщо не засмучує ваші будні. Міцного здоров`я Вам, довгих років життя, сердечного тепла, любові, душевного спокою та мирного неба!

З повагою,

Міський голова                                                                               Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.