Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ПЕРЕД-КОНТРАКТНА ЗУСТРІЧ ПО ПРОЄКТУ «РЕКОНСТРУКЦІЯ ТА МОДЕРНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ В МІСТІ РАДОМИШЛЬ, ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ»

Дата: 30.09.2021 15:28
Кількість переглядів: 638

Фото без опису

27 вересня 2021 року у залі засідань Радомишльської міської ради відбулася перед-контрактна зустріч групи реалізації проєкту «Реконструкція та модернізація системи вуличного освітлення в місті Радомишль, Житомирська область» від міста Радомишль з представником НЕФКО (Олексій Думік, технічний консультант Представництва НЕФКО в Україні, командою консультантів із підтримки впровадження проекту та з представниками ТОВ «ЛАЙТ ЕНЕРДЖІ СИСТЕМС».

Нагадаємо, що міський голова Володимир Тетерський 29 грудня 2020 року підписав грантову угоду з НЕФКО, а учасник, якому присуджено контракт по проєкту: СПКА ТОВ «ЛАЙТ ЕНЕРДЖІ СИСТЕМС» з ТОВ «ЕЛЬНАТ» (Україна) з вартістю пропозиції 287 411,39 євро, без ПДВ (двісті вісімдесят сім тисяч чотириста одинадцять євро 39 євроцентів без ПДВ). Дата присудження: 24 вересня 2021 року.

Під час проведення перед-контрактної зустрічі технічний консультант Представництва НЕФКО в Україні, Олексій Думік, ознайомив з умовами контрактної угоди та процедурою погодження з НЕФКО перед підписанням.

Технічний експерт з питань системи вуличного освітлення, Анатолій Дерев’янко, поінформував про важливість відповідності матеріалів і обладнання тим, що запропоновані на тендері, технічну документацію на матеріали і обладнання. Ознайомив з етапами формування актів поставки матеріалів і виконаних робіт, інформування Консультанта.

Експерт з фінансових питань, Леся Щуцька, ознайомила з умовами оплати і графіку виконання робіт, детально розповіла про процедуру звільнення від сплати ПДВ.

Зацікавлені учасники задавали питання, які у них виникли під час обговорення подальших кроків реалізації проекту та підписання контрактної угоди.

Замовником були надані змістовні роз’яснення щодо заданих питань.

Наразі триває процедура підготовки та підписання контрактної угоди!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних