Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА ТЕТЕРСЬКОГО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ

Дата: 19.09.2021 00:30
Кількість переглядів: 364

Шановні лісівники Радомишльщини та мешканці громади, вітаю з Днем Праціника Лісу!

День працівників лісу, це не лише професійне свято фахівців лісового господарства, лісової охорони, лісозаготівельних, целюлозно-паперових, деревообробних підприємств, але і всіх тих, хто з любов'ю і повагою ставиться до лісу.

Це свято всіх людей, хто з чистими думками приходить до лісу і допомагає йому. Людей працьовитих, мудрих, справжніх фахівців, які працюють самовіддано, знаючи істинну ціну лісу й істинну ціну своєї праці.

Висловлюємо свою подяку для всіх, хто примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, забезпечуює надійний захист земельних угідь, поліпшує екологічний стан довкілля, нарощує випуск продукції лісового господарства.

Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу наш спільний обов’язок, а не тільки професійний обов’язок працівників лісового господарства. Кожна людина повинна почуватися лісівником, кожна повинна посадити «своє дерево», і, бажано, не одне; і всі ми є відповідальними за примноження та збереження лісових насаджень.

Бажаю всім, хто вважає це свято своїм професійним, міцного здоров'я, невичерпної енергії та успіхів на благо нашої громади!
З повагою,  

Міський голова                                                                                                                    Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.