Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ЗАТВЕРДЖЕНА ОФІЦІЙНА СИМВОЛІКА МІСТА РАДОМИШЛЬ - РАДОМИШЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 07.09.2021 16:22
Кількість переглядів: 806

Фото без опису

Керуючись ст. 22 та п. 49 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи важливе значення символіки у процесі національного відродження, з метою збереження історичної спадщини, реалізації права міста Радомишля - Радомишльської громади мати власну символіку, беручи до уваги методичні рекомендації з питань геральдики і прапорництва областей, районів, районів у містах та територіальних громад міст, селищ і сіл (територіальні та муніципальні символи), відповідно протоколів засідання робочої групи з розробки офіційної символіки міста Радомишля - Радомишльської громади, утвореної розпорядженням міського голови від 18.01.2021 № 29-о, враховуючи результати громадського обговорення, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань законності, правопорядку, прав громадян, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування, міська рада затвердила офіційну символіку:

1. Герб;

2. Прапор;

3. Положення про опис герба і прапора та порядок використання офіційної символіки м. Радомишля Житомирської області (рішення сесії міської ради від 26.08.2021 № 518).

 

Радомишльська міська рада висловлює щиру вдячність за співпрацю у процесі розробки офіційної символіки м. Радомишля - Радомишльської громади меценату Олексію Шереметьєву. За його підтримки до складу робочої групи з розробки офіційної символіки увійшов Олексій Руденко - український художник і геральдист, заслужений художник України, доцент кафедри графіки Видавничо-поліграфічного інституту Національного Технічного Університету України «Київський Політехнічний Інститут імені Ігоря Сікорського», член Українського Геральдичного Товариства. Олексій Руденко на основі напрацьованих рекомендацій здійснив розробку офіційної символіки міста – герба та прапора. Дякуємо за підтримку, допомогу та успішну спільну діяльність! Сподіваємося на подальшу співпрацю!

 

Герб

Фото без опису

 

Прапор

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних