Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2021 11:00
Кількість переглядів: 1559

Фото без описуЦей день відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента України № 621/2019 від 23.08.2019 задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.

Для відзначення дня пам’яті та героїзму загиблих захисників було обрано саме цю дату, оскільки її приурочено воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат.

 

Радомишльський міський  голова Володимир Тетерський, представники установ та організацій громади, громадські організації, до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, вшанували пам'ять воїнів покладанням квітів до пам’ятника загиблим землякам, які захищали суверенітет  нашої держави на сході країни.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПрисутні  вшанували  хвилиною мовчання відважних українських воїнів, які стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну.

До Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у закладах культури Радомишльської громади  організовано тематичні виставки.

Фото без описуНапередодні, відбувся забіг з легкої атлетики в пам'ять про загиблих воїнів « Шаную воїнів, біжу за Героєм України» серед школярів міських шкіл.

Фото без опису

Подвиги захисників Батьківщини надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів.

Герої не вмирають! 

Слава Героям!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних