Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишль відсвяткував день міста 2021

Дата: 25.08.2021 16:44
Кількість переглядів: 1660

Фото без опису

Радомишляни вкотре довели, що вони вміють і організовувати свята, і весело та змістовно відпочивати. Це підтвердив і цьогорічний День міста, який відбувся 21 серпня.

День міс­та –  над­зви­чай­но важ­ли­ве свя­то для усіх міс­тян і тих, хто про­жи­ває за­раз у ньому, жив ра­ні­ше, чи прос­то від­ві­ду­вав ко­лись — для всіх тих, хто лю­бить його та пи­ша­єть­ся ним.

Вже вкотре ми святкуємо це свято великою дружньою родиною. Зустрічаємо та пригощаємо гостей смачним кулішем, пирогами, різними смаколиками.

Розпочалось святкування урочистою ходою. Радомишляни, представники установ, організацій та підприємств, творчі колективи, старостинські округи, спортсмени, громадські організації пройшлись центром міста до міського парку.Фото без описуФото без описуФото без опису

Вже традиційно зустрічав присутніх  «Гостинний двір» від старостинських округів Радомишльської громади. Піснями та жартами зустрічали ґазди відвідувачів своїх «дворів».

Творчі художні колективи дарували українську пісню глядачам, а у відповідь отримували оплески шанувальників.

         Присутніх привітав Радомишльський міський голова Володимир Тетерський.

- Це особливий день для кожного містянина та мешканця Радомишльщини, бо іменини рідного міста - це свято єднання. Саме в такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гідність за свою малу Батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини.

         Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто - його вулиці, будівлі, сквери, парки і храми, його героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував  традиції, розбудовував та боронив від ворога,- сказав Володимир Романович. 

Фото без опису

 Вперше Стипендію міського голови отримали талановиті діти за високі досягненні в науці, культурі та спорті. 

Також було визначено  кращу господу Радомишльської громади.

Фото без опису

Після урочистої частини присутнім  свої таланти дарували дитячі хореографічні колективи,  учні та викладачі Міської мистецької школи, сольні виконавці, дорослі колективи художньої самодіяльності, запрошені гості:  Театр «Галантелея» (м. Рівне) – живі статуї, ходулісти, міми), «Щасливий день» (м. Житомир) – дитяча анімація, ростові фігури, кріо-шоу, трансформери, молодіжний гурт «Retro21», JULIK (ex.DZIDZIO) DJ Set.

Гості мали змогу відвідати місто майстрів, спортивне містечко, бібліотеку під відкритим небом, завітати на засідання літературного клубу «Ліра».

Завершилось свято святковим феєрверком та дискотекою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних