Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

РЕГІОНАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ ПО РІВНЕНСЬКІЙ ТА ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ УПРАВЛІННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ПОВНОВАЖЕНЬ У ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ повідомляє про продаж об’єкта державної власності

Дата: 27.07.2021 09:54
Кількість переглядів: 426

Фото без описуУправління забезпечення реалізації повноважень у Житомирській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях повідомляє про продаж на аукціоні з умовами - окремого майна — будівлі дільниці ветеринарної медицини загальною площею 59,2 кв.м, сараю літ. «Б», гаража літ. «Г», вбиральні літ. «У», огорожі № 1-2 та колодязю літ. «к», за адресою: Житомирська обл., Радомишльський р-н, с. Ставки (с. Леніне), вул. Молодіжна, 1-а. Балансоутримувач - Радомишльська районна державна лікарня ветеринарної медицини.

Відповідно до Закону України «Про приватизацію державного та комунального майна» продаж об’єктів державної власності здійснюється виключно на електронних аукціонах з використанням електронної торгової системи.

Наказом Фонду державного майна України від 06.01.2021 № 5 «Про затвердження переліків об’єктів, що підлягають приватизації в 2021 році» зі змінами від 09.02.2021 № 155 та від 23.03.2021 № 469 до переліку окремого майна включений вищевказаний об’єкт.

Електронною торговою системою оголошено аукціон з умовами на 20 серпня 2021 року. Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні до 19 серпня 2021 року (включно). Стартова ціна об’єкта становить 26016,00 грн без ПДВ.

З метою пошуку більш широкого кола потенційних покупців, просимо розмістити оголошення про продаж об’єкта на офіційному сайті, інформаційному стенді територіальної громади та проінформувати про продаж об’єкта місцевих жителів та підприємців (оголошення додається).

Ознайомитись з об’єктом, умовами продажу, а також взяти участь в аукціоні можна, перейшовши за посиланням: https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2021-07-21-000056-2 aбо https://privatization.gov.ua/product/budivlya-dilnytsi-veterynarnoyi-medytsyny-zagalnoyu-ploshheyu-59-2-kv-m-saraj-lit-b-garazh-lit-g-vbyralnya-lit-u-ogorozha-1-2-ta-kolodyaz-lit-k.

Додаток

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних