Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Робота приймальної Народного Депутата України від політичної партії «Слуга Народу» Тетяни Грищенко в м. Радомишль.

Дата: 21.07.2021 14:23
Кількість переглядів: 871

  Фото без опису   Починаючи з січня 2020 року в приміщенні Радомишльської міської ради, у кабінеті №11, на першому поверсі працює приймальна Народного Депутата України від політичної партії «Слуга Народу» Тетяни Грищенко. Приймальна працює щодня крім вихідних. Прийом, як правило, веде помічник-консультант Депутата Огороднійчук Петро Васильович. Інколи Тетяна Миколаївна веде особистий прийом.

      Не дивлячись на велику завантаженість на пленарних засіданнях Верховної Ради, у роботі постійних комісій, депутатської фракції, інших депутатських обов’язків у раді, Грищенко Т. М. постійно опікується Житомирською областю від якої обрана до Парламенту. Зокрема і бувшим Радомишльським районом. Так, завдяки їй у Радомишлі збудовано прекрасний стадіон для занять футзалом та іншими видами спорту біля Палацу Спорту, відремонтовано спортивний зал і кабінети для занять у Вишевицькому ліцеї, виділені кошти для ремонту Радомишльської гімназії. Разом з міським головою Тетерським В. Р  сприяла збереженню нашої санаторної школи.                                                                     

      Зараз, спільно з депутатами обласної ради А.Павленком , М.Григоровичем, міським головою В.Тетерським вона працює над можливістю капітального ремонту дороги Радомишль- Кичкирі- Травневе.

      Це не звіт про роботу Народного Депутата. Адже головним завданням  депутатів є прийняття законів, які покращать життя пенсіонерів, працівників і ветеранів, збільшать пенсії і заробітні плати, сприятимуть розбудові процвітаючої України.

      Приймальна завжди відкрита для представників громад, депутатів, громадських активістів, бізнесменів, всіх громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних