Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

РАДОМИШЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА РОЗПОЧИНАЄ РЕАЛІЗАЦІЮ НОВОГО ПРОЄКТУ ЗА ПІДТРИМКИ УКРАЇНСЬКОГО КУЛЬТУРНОГО ФОНДУ

Дата: 21.07.2021 09:06
Кількість переглядів: 1054

Фото без описуЩороку Український культурний фонд оголошує грантовий сезон. 2021 року Радомишльська міська рада взяла участь у грантовій програмі Культура.Туризм.Регіони з проєктом «Velo Regia: королівським шляхом на велосипеді». За результатами експертного оцінювання проєкт зайняв 12 рейтингове місце поміж 208 проєктів з усієї України https://cutt.ly/xm16v3M.

Проєкт передбачає розробку та популяризацію на внутрішньому та європейському ринках унікального місцевого туристичного маршруту «Velo Regia: королівським шляхом на велосипеді». Маршрут поєднує, підтримує та поширює дві європейські ініціативи, які охоплюють територію Радомишльської громади: «Via Regia» - культурний шлях Ради Європи та EuroVelo - європейська мережа велосипедних трас. Довжина маршруту становитиме 20 км та охоплюватиме 14 історико-культурних, природних та арт об’єктів. Маршрут базується на історичному маршруті, відображає різноманітність культур та поєднує місцеву спадщину з європейськими ідеями. Проєкт спрямований на популяризацію здорового способу життя та активного дозвілля серед молоді.

Особливістю маршруту є його можливість трансформуватися (маршрут-трансформер) під будь-які потреби завдяки електронній інтерактивній багатомовній туристичній карті, яка покриває всю територію громади, у деталях розповідає про туристичну інфраструктуру, дозволяє самостійно створювати маршрути та подорожувати.

Станом на сьогодні, Радомишльська міська рада успішно пройшла переговорну процедуру, а це означає,  що проєкт «Velo Regia: королівським шляхом на велосипеді» став переможцем, в рамках якого буде створений новий культурно-туристичний маршрут територією Радомишльської громади за фінансової підтримки Українського культурного фонду у сумі 572 тис грн.

Проєкт «Velo Regia: королівським шляхом на велосипеді» реалізується в межах партнерської програми «Культура.Туризм. Регіони» Українського культурного фонду, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), Державного агентства розвитку туризму України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних