Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Радомишльській громаді привітали медичних працівників

Дата: 18.06.2021 10:59
Кількість переглядів: 1425

У четвер 17 червня у міському будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника. Своє професійне свято медики відзначають у третю неділю червня.

Медичних працівників Радомишльської громади зі святом привітав міський голова Володимир Тетерський.

- Минулий, і теперішній рік були непростими для усіх. Але для медиків – особливо. Пандемія коронавірусу змінила наше звичне життя. А працівникам медичної галузі довелося стати фактично воїнами на передовій, цілодобово, у надзвичайно складних умовах, наражаючи на небезпеку себе та своїх рідних, рятувати здоров’я і життя людей. Та медичні працівники впевнено подолали ці випробування, справилися із поставленими завданнями, за що їм шана та велика вдячність, - наголосив Володимир Тетерський.

Говорячи про розвиток медичної галузі у міській територіальній громаді Володимир Романович зазначив, що міська влада залучає значні ресурси для розвитку медицини у громаді, спрямовує зусилля на те, щоб зробити медичне обслуговування ефективним, сучасним і доступним кожному жителю.

З вітальними словами до медичних колективів звернулись також директор КНП "Радомишльська лікарня» Наталія Вітінська, директор КНП «Центру надання первинної медико-санітарної допомоги» Ніна Ляшевська, помічник Народного депутата України Андрія Пузійчука.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу збереження здоров’я громадян та з нагоди відзначення Дня медичного працівника, кращих представників закладів охорони здоров'я громади нагородили Почесними грамотами.

Святковий настрій присутнім в залі медичним працівникам створили солісти та талановиті творчі колективи художньої самодіяльності Радомишльської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних