Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Благоустрій – один з пріоритетів розвитку громади

Дата: 08.06.2021 12:55
Кількість переглядів: 1802

Облаштування території  Радомишльської громади – один з пріоритетів її розвитку. Адже благоустрій є не лише візитівкою громади, а і створення комфортних умов для проживання її мешканців.

         На території Радомишльської об’єднаної територіальної громади з початку її утворення, постійно проводяться роботи щодо благоустрою територій.  Ремонт доріг в населених пунктах  займає чільне місце. З початку 2021 року із запланованих робіт завершено перший етап робіт з благоустрою.

Уже проведено грейдерування  доріг в місті Радомишль та в старостинських округах (Лутівський, Заболотський, Верлоцький, Пилиповицький, Кримоцький, Кичкирівський). Також відсипано дороги щебеневою сумішшю. Загальна сума проведених робіт складає 610 тис грн.

На вулицях міста та старостинських округів проведено ремонт дорожнього покриття  машиною для ямкового ремонту  «Магнум» на суму 509 тис грн.

До об’єктів благоустрою населених пунктів належать не тільки дороги, а й території загального користування, парки, кладовища, площі тощо. Так, у громаді  триває санітарна обрізка дерев.   Такі заходи  необхідні для запобігання небезпеки для життя і здоров'я людей, особливо під час небезпечних погодних катаклізмів, а також для продовження життєдіяльності самих зелених насаджень. Такі роботи проведені на суму 159 тис грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.