Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошення про проведення конкурсу щодо визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів за територіальним принципом на території Радомишльської міської ради

Дата: 09.06.2021 10:46
Кількість переглядів: 497

 

  1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу: Виконавчий комітет Радомишльської міської ради, Управління житлово-комунального господарства, будівництва, містобудування, архітектури, земельних відносин та сільського господарства за адресою: 12201, Житомирська область, м. Радомишль, Соборний майдан, 12.

 

  1. Підстава для проведення конкурсу: Рішення Радомишльської міської ради  від 15.04.2021 № 278 «Про внесення змін в рішення тридцятої сесії  міської ради VII скликання від 30.07.2020 № 1034 «Про затвердження «Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів за територіальним принципом на території Радомишльської міської ради»

Оголошення  про проведення конкурсу, повний текст документа.

Положення про конкурс, повний текст документа.

Про внесення змін в рішення тридцятої сесії  міської ради VII скликання від 30.07.2020  № 1034 «Про затвердження «Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів за територіальним принципом на території Радомишльської міської ради»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.