Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Благоустрій територій – важлива частина розвитку громади

Дата: 18.05.2021 14:07
Кількість переглядів: 1486

Освітлення та озеленення населених пунктів громади, стан доріг та тротуарів, чистота території. Усе це та багато іншого належить до великого комплексу робіт із благоустрою, яке щорічно проходить в нашій громаді.

Ось і цього рокі у квітні – травні пройшов місячник із санітарного очищення та благоустрою населених пунктів Радомишльської громади, згідно розпорядження міського голови  №65-о від 03.03.2021 року.

У «весняній толоці» приймали участь установи, підприємства, населення громади. Вони прибирали закріплені та прибудинкові  території. Значна  роль в благоустрої належить комунальному господарству, яке забезпечує безперебійну роботу комунальних мереж.

Фото без опису

Важливою частиною благоустрою являється санітарне очищення - збір сміття, його утилізація, дотримання чистоти території, використання паркових зон; озеленення міста і старостинських округів та інше.

Цього року у благоустрої територій взяло участь 187 установ, організацій, державних та приватних підприємств, та підприємців, які провели прибирання прилеглих та закріплених за ними територій, встановили сміттєві урни, впорядкували квітники біля  своїх приміщень.

Фото без описуПо старостинських округах проведено ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, санітарну очистку вулиць, впорядковано квітники, висадженні декоративні насадження; впорядковані автобусні  зупинки, приведено у належний стан Братські та одиночні могили загиблих воїнів часів Другої Світової війни, проведено санітарну очистку кладовищ.

Фото без опису

Фото без опису

МКП «Благоустрій міста» та ПП»Житлоремсервіс-9» щоденно проводять санітарну очистку сміття вулицями міста та громади, впорядковують тротуарні зони, паркові зони та зони відпочинку. Цього року працівники підприємства «Благоустрій міста» висадили 109 саджанців молодих дерев, провели санітарну очистку польського кладовища та інше. МКП "Водоканал" провів роботи з очистки паркового фонтану після зими.Фото без описуАктивну участь у місячнику взяли працівники культури та туризму нашої громади, які активно впорядковували прилеглі території; відділ освіти, молоді та спорту та загально освітні навчальні заклади; НКП «ЦПМСД», НКП «Радомишльська лікарня» та інші.

Фото без описуФото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних