Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА ТЕТЕРСЬКОГО З НАГОДИ 35-ИХ РОКОВИН ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

Дата: 26.04.2021 08:25
Кількість переглядів: 505

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС!

Дорогі земляки!

Тридцять п’ять років тому на Чорнобильській атомній електростанції сталася найбільша в світовій історії техногенна катастрофа, якій судилося стати незагойною раною для всього людства. Страшна ядерна аварія забрала життя і здоров’я тисяч наших співвітчизників, спричинила тяжкі екологічні наслідки, відізвалася болем та стражданнями у багатьох родинах.

Серед ліквідаторів наслідків катастрофи було чимало мешканців нашої громади. Не шкодуючи себе, ризикуючи власним життям, вони захистили світ від радіаційного лиха. Багато з учасників ліквідації, на жаль, уже відійшли у вічність. Світла пам’ять усім, хто через хвороби, спричинені радіацією, не дожив до цього дня.

Ми низько схиляємо голови перед неоціненним людським подвигом, мужністю, героїзмом, відвагою ліквідаторів і не маємо права забувати про самопожертву героїв, які пройшли через усі кола ядерного пекла задля збереження життя і здоров’я прийдешніх поколінь. Будьмо ж гідними їх, згадаймо поіменно загиблих, шануймо усіх, хто сьогодні поряд з нами.

Бажаю всім учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та постраждалим від її наслідків, їх родинам злагоди й щастя, міцного здоров’я та успіхів. Нехай ваше життя буде довгим, без негараздів і хвороб.

Нехай ніколи не повториться трагедія чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і безпеку.

З повагою,

Міський голова                            Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.