Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 19.04.2021 15:17
Кількість переглядів: 498

ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ

З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЯКІ БУДУТЬ ЗАЛУЧЕНІ ДО ПРОВЕДЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОЇ ОЦІНКИ ОБ’ЄКТІВ НЕРУХОМОГО МАЙНА

РАДОМИШЛЬСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Фото без опису

 

ІНФОРМАЦІЯ

Управління житлово-комунального господарства, будівництва, містобудування, архітектури, земельних відносин та сільського господарства Радомишльської міської ради оголошує конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності - суб’єктів господарювання, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна комунальної власності

Радомишльської об’єднаної територіальної громади

 

Назва об’єкта оцінки: об’єкт малої приватизації – окреме майно – нежитлове приміщення загальною площею 444,9 м2.

Місце знаходження об’єкта оцінки: м.Радомишль, вул. Мала Житомирська,71.

Балансоутримувач об’єкта оцінки: комунальне підприємство «Благоустрій міста» Радомишльської міської ради (код ЄДРПОУ 36402607).

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта приватизації шляхом продажу на електронному аукціоні.

Розмір земельної ділянки: 0,01 га.

Наявність об’єктів, відомості про які містять державну таємницю:  немає.

Платник робіт з оцінки: Управління житлово-комунального господарства, будівництва, містобудування, архітектури, земельних відносин та сільського господарства Радомишльської міської ради.

_______________________________________________________________________

 

Назва об’єкта оцінки: об’єкт оренди – окреме майно – частина нежитлового приміщення загальною площею - 65,0 м2.

Місце знаходження об’єкта оцінки: с.Котівка, вул. Центральна, 63а.

Балансоутримувач об’єкта оцінки: Управління житлово-комунального господарства, будівництва, містобудування, архітектури, земельних відносин та сільського господарства Радомишльської міської ради (код ЄДРПОУ 41926545).

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта для розрахунку орендної плати.

Кількість об’єктів необоротних активів (нематеріальні активи, основні засоби, об’єкти незавершених капітальних інвестицій, довгострокові фінансові інвестиції) згідно з обліком - 1 (один) об’єкт.

Розмір земельної ділянки: інформація відсутня.

Платник робіт з оцінки: Управління житлово-комунального господарства, будівництва, містобудування, архітектури, земельних відносин та сільського господарства Радомишльської міської ради.

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ Назва об’єкта оцінки: об’єкт оренди – окреме майно – частина нежитлового приміщення загальною площею – 16,65 м2.

Місце знаходження об’єкта оцінкис.Заболоть, вул. Центральна, 1 б.

Балансоутримувач об’єкта оцінки: Управління житлово-комунального господарства, будівництва, містобудування, архітектури, земельних відносин та сільського господарства Радомишльської міської ради (код ЄДРПОУ 41926545).

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта для розрахунку орендної плати.

Кількість об’єктів необоротних активів (нематеріальні активи, основні засоби, об’єкти незавершених капітальних інвестицій, довгострокові фінансові інвестиції) згідно з обліком - 1 (один) об’єкт.

Розмір земельної ділянки: інформація відсутня.

Платник робіт з оцінки Управління житлово-комунального господарства, будівництва, містобудування, архітектури, земельних відносин та сільського господарства Радомишльської міської ради.

________________________________________________________________________________

Телефон замовника конкурсу(098) 850-10-85.

Електронна адреса замовника конкурсуupravlinnya2021@ukr.net

Замовник робіт з оцінки: Управління житлово-комунального господарства, будівництва, містобудування, архітектури, земельних відносин та сільського господарства Радомишльської міської ради.

Звіт про оцінку майна має бути: прошнурований, пронумерований, скріплений підписом та печаткою суб’єкта оціночної діяльності – суб’єкта  господарювання, який проводив оцінку.

 

Строк виконання робіт – до 5 календарних днів від дати підписання договору (після отримання необхідної документації).

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватись відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (зі змінами, внесеними наказом ФДМУ від 16.01.2018 № 47, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України  20.02.2018 за  № 198/31650) (далі – Положення).

До участі у конкурсі залучаються суб’єкти оціночної діяльності – суб’єкти господарювання, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів  оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України « Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність  в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна  за напрямом 1 «Оцінки об’єктів у матеріальній формі»  та спеціалізацією  у межах  цього  напряму 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них».

Для зарахування балів згідно з Положенням  будуть враховуватися кваліфікаційні  свідоцтва ( кваліфікаційні документи) оцінювачів, які мають загальний стаж професійної діяльності не менше 3-х років (для оцінки нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості) у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них).

Вимоги до претендентів для участі в конкурсі (учасників конкурсів) викладені у пунктах 5-10 розділу ІІ Положення. Вимоги до конкурсної документації, порядку її складання, оформлення та подання містяться у Положенні, зокрема у розділах І, ІІ, ІІІ, та додатках до нього. Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до надання послуг з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, інформація про претендента подаються за встановленими в додатках формами 3 - 5 до Положення:

заява на участь у конкурсі;

копія установчого документа претендента;

копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з належної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо);

пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт, якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу;

 письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами.

Управлінням житлово-комунального господарства, будівництва, містобудування, архітектури, земельних відносин та сільського господарства міської ради будуть розглядатись пропозиції, в яких строк виконання робіт не перевищує 5 днів після отримання у повному обсязі необхідної інформації та інформації про об’єкт оцінки.

        Конкурсна документація подається в запечатаному конверті до Управління житлово-комунального господарства, будівництва, містобудування, архітектури, земельних відносин та сільського господарства Радомишльської міської ради, не пізніше ніж за чотири робочих дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно).

На конверті потрібно  зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

 Конкурс відбудеться 05 травня 2021 о 10.00 год.  за адресою: м. Радомишль,   Соборний майдан, 12,  кім. 29

Документи на участь  у  конкурсі  приймаються до 30 квітня 2021 (включно). Телефон для довідок: (04132) 4-25-55.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних