Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою населених пунктів Радомишльської міської ради

Дата: 01.04.2021 16:40
Кількість переглядів: 1199

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

міського голови

від 30.03.2021                                     № 65-О

 

Про проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою населених пунктів Радомишльської міської ради

 

  Відповідно до Законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», «Про місцеве самоврядування  в Україні», розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 № 777-р. з метою забезпечення утримання території населених пунктів міської ради у належному стані, створення сприятливих умов для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану та архітектурно-естетичного вигляду об’єктів на території міської ради:

  1. Затвердити заходи із санітарного очищення та благоустрою населених пунктів Радомишльської міської ради (заходи додаються).

 2. Керівникам підприємств, організацій, установ незалежно від форм власності, старостинських округів привести в належний санітарний стан території та будівлі в населених пунктах; здійснювати заходи щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, побутових та інших відходів; привести в належний санітарний стан прибудинкові території, парки, сквери, дитячі, спортивні та господарські майданчики, опорядкувати кладовища, братські могили, меморіальні комплекси та місця почесних поховань, вулиці, дороги і тротуари, а також очистити від сміття прибережні зони і лісосмуги. Роботи завершити до початку проведення поминальних днів з 1 квітня по 1 травня 2021 року.  

  3. Під час проведення заходів особливу увагу звернути на благоустрій територій, де знаходяться природні джерела питного водопостачання.

  4. КП « Благоустрою міста» організувати посадку дерев, залучивши до цієї справи політичні партії, громадські організації,  підприємства, організації, державні та бюджетні установи. Попередньо закріпити за ними території, визначити види і обсяги робіт;

  5. Керівникам підприємств, організацій та установ незалежно від форми власності до 2 травня 2021 року подати до управління  житлово-комунального господарства, будівництва, містобудування, архітектури, земельних відносин та сільського господарства міської ради інформацію про виконання робіт з санітарної очистки та благоустрою по закріплених територіях. 

  6. Управлінню  житлово-комунального господарства, будівництва, містобудування, архітектури, земельних відносин та сільського господарства  міської ради (В.М. Приймаку) до 15.05.2021р. надати узагальнену інформацію міському голові.

  7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника  міського голови Соболевського О.В.

 

Міський голова   В.Р. Тетерський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.