Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітання міського голови з Днем працівників житлово-комунального господарства

Дата: 21.03.2021 14:23
Кількість переглядів: 519

Шановні працівники комунальних підприємств та підприємств сфери побутового обслуговування міста!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята, яке щорічно відзначається у третю неділю березня! Цей день – вияв уваги до людей, які своєю працею створюють затишок в наших домівках і навколо них і користь, яку Ви приносите суспільству, важко переоцінити!

Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу. Це – тепло, вода і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, парків, дворів, прибудинкових територій, доступні та доброякісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою, гарного самопочуття і, як наслідок, гарантія соціальної стабільності та громадського спокою.

І все це в нашій громаді на належному рівні забезпечують міські комунальні підприємства та приватні підприємці, які надають послуги населенню.

Хочу висловити всім Вам щиру вдячність за наполегливу працю, за відданість своїй нелегкій, але так необхідній для нас справі.

Бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту, родинного щастя, наснаги, душевного тепла, професійних успіхів і нових трудових здобутків, здійснення всіх життєвих планів і сподівань, миру й злагоди! Нехай Ваша робота приносить Вам матеріальне і моральне задоволення, повагу і шану.

 

З повагою міський голова             Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.