Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ПРОТОКОЛ позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Радомишльської міської ради

Дата: 15.03.2021 11:04
Кількість переглядів: 1010

Фото без опису

ПРОТОКОЛ №5 

позачергового засідання міської комісії з питань

техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Радомишльської міської ради

 

15.03.2021                                                                                              м. Радомишль

 

Присутні: члени комісії, керівники установ, підприємств, організацій.

 

Запрошені: члени міської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки  і надзвичайних ситуацій Радомишльської міської ради.

 

Головував: Володимир Тетерський – міський голова, голова міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про ситуацію, яка склалася на території Радомишльської міської об’єднаної територіальної громади щодо розповсюдження короновірусної інфекції COVID-19.
  2. Про застосування обмежень на території Радомишльської міської ради відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

 

ДОПОВІДАЧІ:

 

Ніна Ляшевська – головний лікар КНП «Радомишльський ЦЕНТР ПМСД».

 

Наталія Вітінська –  директор КНП «Радомишльська лікарня».

 

Відповідно до законів України "Про захист населення від інфекційних хвороб", "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", Кодексу цивільного захисту України, постанов Кабінету Міністрів України: від 11 березня 2020 №211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (зі змінами), від 20 травня 2020р. №392 “Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (зі змінами), від 22 липня 2020 р. № 641 "Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (зі змінами), протоколу засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 01.03.2021 в міській раді продовжується виконання заходів з ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної із запобіганням поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 

За результатами виступів, з урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення комісія (більшістю голосів) ВИРІШИЛА:

 

  1. Інформацію про стан епідемічної ситуації на території Радомишльської міської об’єднаної територіальної громади спричиненої коронавірусом CОVID – 19, взяти до відома.

 

  1. З метою забезпечення безперебійної роботи установ та підприємств на території міста Радомишль дозволити рух міського громадського транспорту  за умови безумовного дотримання  обмежень встановлених постановою Головного санітарного лікаря України №23 від 21.05.2020 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).                                                                 

 

                                                                                            Термін – до стабілізації

                                                                                      епідемічної ситуації

 

 

  1. Головному спеціалісту сектору міжнародного співробітництва, проєктно-інвестиційної та інформаційної діяльності відділу економічного розвитку, транспорту,  міжнародного співробітництва, проєктно-інвестиційної та інформаційної діяльності  міської ради О. Лисак забезпечити оприлюднення рішення комісії на офіційному сайті Радомишльської міської ради.

 

 

Голова комісії                                                          Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ

 

 

Відповідальний секретар                                              Сергій ЯСТРЕМБОВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних