Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ПРОТОКОЛ №3 позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Радомишльської міської ради

Дата: 01.03.2021 16:22
Кількість переглядів: 1104

Фото без описуПРОТОКОЛ №3

позачергового засідання міської комісії з питань

техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Радомишльської міської ради

 

26.02.2021                                                                                              м. Радомишль

 

Присутні: члени комісії, керівники установ, підприємств, організацій.

 

Запрошені: члени міської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки  і надзвичайних ситуацій Радомишльської міської ради.

 

Головував: Володимир Тетерський – міський голова, голова міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

 

  1. Про стан епідемічної ситуації на території Радомишльської міської об’єднаної територіальної громади спричиненої коронавірусом CОVID – 19.

 

  1. Про застосування обмежень на території Радомишльської міської ради відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2» (зі змінами від 17 лютого 2021 року №104).

 

  1. Щодо аварійного стану дерев’яних опор ліній зв’язку ПАТ «Укртелеком», які несуть небезпеку падіння на території м. Радомишль.

 

  1. Про пропуск льодоходу та великих вод.

 

  1. Щодо ліквідаціії  неконтрольованої стихійної торгівлі біля Ринку м. Радомишль, по вул. Вокзальній.

 

ДОПОВІДАЧІ:

 

Оксана Роспопа – заступник головного лікаря КНП «Радомишльський ЦЕНТР ПМСД».

 

Наталія Вітінська –  директор КНП «Радомишльська лікарня».

 

 

За результатами виступів, з урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення комісія (більшістю голосів) ВИРІШИЛА:

 

  1. Інформацію про стан епідемічної ситуації на території Радомишльської міської об’єднаної територіальної громади спричиненої коронавірусом CОVID – 19, взяти до відома.

 

  1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами від 17 лютого 2021 року №104) та Протоколу обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №5 від 23.02.2021 крім обмежень «жовтої» та «зеленої зон», встановлено такі карантинні обмеження для «помаранчевої зони»:
  • проведення масових заходів за участі більше 20 осіб;
  • робота закладів розміщення (хостели, туристичні бази, тощо), окрім готелів;
  • здійснення планових госпіталізацій у лікарнях;
  • відвідування спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури;
  • прийом нових змін у дитячі табори.

                                                                         Термін – на період дії

рішення Державної комісії

 

  1. Начальнику дільниці мережі доступу №321/8 ПАТ «Укртелеком» (С.О. Захарчуку):
    1. Забезпечити у зв’язку з небезпекою падіння дерев’яних опор ліній зв’язку ПАТ «Укртелеком» їх термінову заміну/демонтаж з метою попередження їх падіння та можливого травмування громадян та пошкодження майна, зокрема:
  • перехрестя вул. Микульського та вул.40-річчя Перемоги;
  • вул. 40-річчя перемоги;
  • перехрестя вул. Мала Житомирська та вул. Петрівська;
  • перехрестя вул. Мала Житомирська та вул. Борщагівська.

                                                                              

 Термін – до 10 березня

 

    1. Відповідальність за виконання пункту 3.1. покладається на начальника дільниці мережі доступу №321/8 ПАТ «Укртелеком» С.О. Захарчука. 
    2. У випадку невиконання п. 3.1. даного рішення повідомити Коростишівську місцеву прокуратуру.

 

  1. В зв’язку із значним сніговим покровом та прогнозами синоптиків щодо підвищення температури повітря до плюсових позначок, опадів у вигляді дощу, підвищення рівня води в р. Тетерів та в ставках на території міської ради, а також з метою вчасного пропуску льодоходу повені і паводків високих вод для зменшення впливу шкідливої дії вод, забезпечити виконання першочергових заходів:

4.1. Здійснення  постійного нагляду за станом водних об’єктів (річками, ставками), проведення сколювання льоду біля гідротехнічних споруд (за потреби) (МКП Водоканал, КП Благоустрій міста, орендарі водних об’єктів);

4.2. Вживати заходи щодо збільшення пропускної спроможності водотоків, русел річок, ставків шляхом розчищення від сторонніх предметів, рослинних залишків, мулу, в разі підвищення рівня води в ставках та в місцях гідротехнічних споруд забезпечити її скид (МКП “Водоканал”, КП “Благоустрій міста”, орендарі водних об’єктів);

4.3.  Відпрацювати порядок взаємодії органів управління всіх рівнів, визначити відповідальних осіб, порядок і регламент зв’язку, інформування, оповіщення у разі виникнення надзвичайних ситуацій та виконання першочергових, невідкладних робіт з ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій під час весняного паводку та льодоходу (Управління житлово-комунального господарства, будівництва, містобудування, архітектури, земельних відносин та сільського господарства,  сектор цивільного захисту населення). 

 

  1. Радомишльському відділенню поліції Коростишівського відділу поліції ГУ НП  в Житомирській області ( О. Киричинку) спільно з Радомишльський районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області (І.Гуренко) відповідно до Протоколу №10 Від 13.06.2020 позачергового засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС  посилити нагляд (контроль) за дотриманням санітарного законодавства, у тому числі постанови головного санітарного лікаря України №34 від 06.06.2020 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів з торгівлі на ринках на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) відносно неконтрольованої (стихійної) торгівлі біля Ринку, який розташований за адресою:12201, Житомирська обл., м.Радомишль, вул.Вокзальна, 34

 

  1. Головному спеціалісту відділу економічного розвитку, комунальної власності, транспорту, туризму, інвестицій та інформаційної роботи  міської ради О. Лисак забезпечити оприлюднення рішення комісії на офіційному сайті Радомишльської міської ради.

 

 

Голова комісії                                                                 Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ

 

 

Відповідальний секретар                                                  Сергій ЯСТРЕМБОВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних