Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

В РАДОМИШЛІ ВІДБУВСЯ МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ «МОЛОДЬ ЗМІНЮЄ СВІТ»

Дата: 26.02.2021 14:58
Кількість переглядів: 876

Фото без опису

25 лютого в малому залі засідань міської ради відбувся молодіжний форум «Молодь змінює світ» за участі міського голови Володимира Тетерського, заступника міського голови Світлани Ковальчук, керівників та представників освітніх закладів Радомишльської територіальної громади.

 Володимир Романович Тетерський привітав шкільних лідерів. Начальник відділу культури міської ради Ірина Жарук проанонсувала план роботи форуму.

19 шкільних парламентарів відповідали на питання життєдіяльності громади та своє місце  в її житі, висловлювали свою думку та бачення з тих чи інших питань. Також вони ставили запитання і міському голові на. Це було неформальне і відверте спілкування. Відкритий діалог молоді та влади.

Потім, кожен представник шкільної спільноти представляв та захищав проєкт. Цього річ було представлено 10 проєктів, які стосувалися розвитку та покращення здоров’я учнів та навколишнього середовища. Згідно умов до розгляду було допущено 8 проєктів, які не перевищували суму в 50 тисяч гривень.

Результатом відкритого голосування переміг проект «Місце надії» - створення притулку для тварин-безхатьків. При прийнятті свого рішення перемогли добро та милосердя. Діти поставили захист тварин, братів своїх менших, вище за свої власні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних