Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА ТЕТЕРСЬКОГО ДО ДНЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 19.02.2021 13:28
Кількість переглядів: 606

Шановні мешканці нашої громади!

20 лютого ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні, їх відвагу, силу духу і стійкість у боротьбі за наше європейське майбутнє.

Минуло вже сім років від того, як у Києві відбулися події, що навіки закарбувалися в трагічній, але героїчній історії нашої країни. Ми пам’ятаємо ті лютневі дні 2014 року, коли гинула Небесна Сотня. У час, коли всі так звикли до вдаваної стабільності та боялися її втратити, учасники Революції Гідності повстали проти цинічної системи брехні та фальші. На таке здатні тільки справжні герої. На шляху боротьби за демократичні цінності та європейські прагнення їх не зупинили ні кулі снайперів, ні гранати, ні людська жорстокість. За таку бажану свободу довелося заплатити кров’ю кращих синів України.

Вже сьогодні ми із жалем констатуємо, що боротьба на Майдані стала лише початком людських втрат. Багато наших мужніх співвітчизників вирушили на схід України, аби захистити Батьківщину від зовнішнього ворога. Серед них і наші земляки.  І ми віримо, що перемога буде за нами, бо ми боронимо свою землю, рідну країну.

Революція Гідності змінила не тільки країну. Вона змінила кожного з нас. Ми навчилися брати на себе відповідальність, навчилися бути небайдужими. В державі народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і стоятиме за Україну до останнього.

Для нас є святим обов’язком вшанувати Героїв та не зрадити ідеали Революції Гідності. Схиляємо голови перед тими, хто ціною власного життя відстояв європейське майбутнє для кожного з нас.

Вічна пам’ять Героям!

 

З повагою

Радомишльський міський голова                                      Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних