Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення міського голови До жителів громади у зв’язку щодо ситуації, яка склалася в Радомишльській територіальній громаді через негоду

Дата: 09.02.2021 12:44
Кількість переглядів: 1753

Фото без описуШановні радомишляни!

Наша громада  потерпає від негоди – за день випала понаднормова кількість опадів.

Міська влада разом з комунальними підприємствами роблять все можливе і неможливе, щоб відчистити населені пункти та автошляхи від снігу, але на жаль, сьогодні комунальної і приватної техніки не вистачає, щоб зробити це повністю.

Станом на 11:00 годину на території населених пунктів громади працювало 22 одиниці спецтехніки з очистки доріг. Допомагають приватні підприємства, які залучили 4 одиниці техніки. По місту працює техніка та двірники МКП «Благоустрій міста».

Звертаюся до приватних підприємців, власників приватних будинків, власників майна різних форм власності – відчистити всі свої прилеглі території від снігу.

Окремо звертаюся до людей, які живуть у приватному секторі: у нашій громаді є літні громадяни, самотні, не дієздатні, які невзмозі самостійно очистити доріжки біля будинків. Відвідайте їхні домівки, дізнайтеся, як вони себе почувають, і допоможіть їм очистити двори від снігу, а, можливо, сходіть до магазину за продуктами.

Дороги між населеними пунктами громади відносяться до доріг обласного значення і обслуговувати їх повинно ПП  «Автомагістраль» згідно укладеного договору між  Департаментом регіонального розвитку Житомирської обладміністрації та вищевказаного приватного підприємства. На даний час стан очищення доріг від снігу між населеними пунктами залишається невтішним. Зранку через неочищення даних доріг не виїхали 5 шкільних автобусів та діти не потрапили до школи.

 Прошу всіх з розумінням поставитись до ситуації яка склалась в громаді.

 

З повагою Володимир    ТЕТЕРСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних