Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Загублені у вічності світи» - нова книга Наталії Ярмолюк

Дата: 09.02.2021 12:37
Кількість переглядів: 514

 

Нещодавно побачив світ новий твір нашої землячки, письменниці Наталії Ярмолюк «Загублені у вічності світи». Це повісті українською мовою. Адже любов до рідної землі, до калинової мови Наталія отримала у спадок від свого батька, знаного письменника Миколи Ярмолюка.

         Ми вже презентували  книги пані Наталії: «Ти живеш на світі», «Дзвінок із минулого», «Між каменем життя». І сьогодні нова презентація.

«Щоразу, коли береш до рук чергову книгу української письменниці Наталі Ярмолюк, задумуєшся над прочитаним і випурхує єдина думка - «доля» -  так, доля у всіх різна, у кого гладка, а в кого терниста, але кожен має її пройти.  

Тому авторка уміло занурюється у долі своїх героїв, розкриває їх характер, описує вчинки, не обминає питань, які виникають у читачів. Тому кожен, хто візьме до рук книгу, обов’язково віднайде і свою життєву історію.

«Сюжети майстерно закручені, авторка вміло витримує інтригу до кінця - важко уявити, чим кожна цікава повість закінчиться. Читач починає розуміти, що письменниця прагне зробити всіх нас добрішими, милосерднішими, зупинитися від необдуманих вчинків, про які колись жалкуватимемо» -, так йдеться в анотації.

До уваги читачів у книзі представлено три повісті - «Загублені у вічності світи». Їх об’єднує заклик: щоб не сталося у житті, які б біди не випали на долю людини – вона повинна пройти через всі випробування при цьому залишаючись людиною! Герої цих повістей  вчаться пробачати людям, боряться із почуттями ненависті й неприязності.

Тому відкривайте книгу «Загублені у вічності світи», живіть разом з героями, співчувайте їм та несіть у світ любов і світло.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.