Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Подарунки для ДЮСШ за високі досягнення в 2020 році

Дата: 28.01.2021 17:31
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

Наша молодь не стоїть на місці вони «крутять» і дуже результативно. Крутять педалі з надзвичайним натхненням юні велосипедисти ДЮСШ і не одноразово радують нашу громаду своїми здобутками. Приймаючи участь у змаганнях  різного рівня в 2020 році вихованці ДЮСШ принесли багато перемог для нашої ТГ.

Безумовно не залишаються без уваги тренери-викладачі Пархоменко Р.В., Міщенко В.О., Кухар В.О. які прикладали багато зусиль і вклали душу у своїх учнів за для виховання майбутніх чемпіонів, які прославлять наш рідний край.

Громада дякує і всім юним велосипедистам ДЮСШ, і її наставникам за такі приємні новини і невідємний позитивний внесок в історію Нашої територіальної громади.

Не залишились осторонь таких результативних досягнень депутатський корпус міської ради та міський голова Володимир Тетерський, що активно підтримували велосипедний спорт в Радомишльскій ТГ завжди. Сьогодні ДЮСШ поповнилась подарунками, що удосконалять можливості нашої спортивної школи. Урочисто було вручено Першим замісником міського голови Олегом Соболевським  три сучасні велотренажери для підтримки фізичної форми в зимову пору рокумиючий пристрій «Керхер» для велосипедів, набір форми для секції всіх вікових груп вихованців відділення велоспорту Радомишльської ДЮСШ з символікою нашої ТГ.

Отже, у підсумку, давайте разом привітаємо всіх нас з тим, що наша територіальна громада розвивається в правильному напрямку і молодь активно робить свій безцінний внесок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних