Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

УСЗН та Радомишльська ТГ: взаємодія у сфері соцзахисту

Дата: 13.01.2021 16:22
Кількість переглядів: 706

З початку 2021 року у зв’язку з децентралізацією змінюються  підходи щодо реалізації мешканцями територіальних громад права на соціальний захист, повноваження з надання соціальних послуг населенню передають з центрального рівня на місцевий, тобто – територіальним громадам.

Так, з 1 січня 2021 року усі звернення про призначення різних видів соціальної допомоги, пільг, субсидій та компенсацій громадяни мають подавати через «фронт-офіси» територіальної громади, які в свою чергу забезпечують їх передачу до органів соціального захисту населення райдержадміністрацій. Виключення становлять лише документи, що надсилаються поштою або подаються в електронному вигляді.

13 січня відбулося обговорення подальшої роботи територіальної громади у соціальній сфері. В обговоренні взяли участь працівники управління соціального захисту населення Радомишльської РДА,  старости та діловоди Радомишльської територіальної громади, працівники Центру надання адміністративних послуг міської ради.

Присутні обговорили механізм переходу надання базових соціальних послуг, яка надаватиметься за відповідним соціальним стандартом, затвердженим Міністерством соціальної політики.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних