Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Співчуття з приводу смерті Володимира Капранчука від Радомишльської міської ради

Дата: 13.01.2021 09:31
Кількість переглядів: 920

Фото без опису10 січня 2021 року відійшов у вічність Володимир Петрович Капранчук – Почесний громадянин м. Радомишль, голова Радомишльської міської ради 4 скликань, депутат міської ради,  член виконавчого комітету Радомишльської міської ради.

Народився Володимир Петрович 13 квітня 1948 року у с. Глиниця Радомишльського району Житомирської області. В 1966 році закінчив середню школу. Після закінчення школи – трирічна служба в рядах Радянської армії.

По звільненню з рядів Радянської армії – навчання у будівельному технікумі та здобуття професії.

З 1971 року розпочався трудовий шлях Володимира Петровича Капранчука. Спочатку робота в Радомишльській пересувній будівельній колоні, пізніше – робота на посаді директора крохмального заводу.

У 1992 році обраний на посаду голови Радомишльської міської ради і беззмінно обіймав цю посаду та працював для рідного міста до 2006 року.

З 2006 року не полишив роботу в органах місцевого самоврядування.  Жителі міста та району висловлювали довіру Володимиру Петровичу, обираючи його депутатом міської ради за його активну громадянську позицію, вміння відстоювати інтереси громади, працювати з людьми.

Фото без описуЯк журналіст, член Національної Спілки Журналістів України, Володимир Петрович вів періодичне інтернет-видання «РадомишльІнфо», критично та неупереджено висвітлюючи на сторінках значущі події життя Радомишльщини.

         Кожному, хто приходив працювати до міської ради, Володимир Петрович бажав, за його власним висловлюванням «захворіти місцевим самоврядуванням». Бо служіння громаді – найвище покликання  людини на землі. Так вважав Володимир Петрович, так жив, присвятивши майже 30 років свого життя кожному мешканцю нашої громади.

         Тому сьогодні ми поділяємо горе втрати і висловлюємо свої найщиріші співчуття родині.

         Світла пам'ять Вам, шановний Володимире Петровичу.

 

З глибоким сумом,

Радомишльський міський голова  Володимир Тетерський, виконавчий комітет та депутатський корпус Радомишльської міської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних