Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Міський голова Володимир Тетерський обговорив з Президією міської ради проєкт міського бюджету на 2021 рік

Дата: 23.12.2020 11:58
Кількість переглядів: 615

21.12.2020 року за ініціативи  міського голови Володимира Тетерського відбулось засідання Президії міської ради з обговорення проєкту міського бюджету на 2021 рік.

У роботі Президії взяли участь міський голова Володимир Тетерський, секретар міської ради Олександр Потієнко, перший заступник міського голови Олег Соболевський, заступник міського голови Світлана Ковальчук, начальник фінансового управління міської ради Олена Духніч  та представники місцевих осередків партій, які увійшли до складу депутатського корпусу міської ради Іван Дмитренко, Генрієта Протіч, Петро Огороднійчук, Василь Тужик, Валентина Глущенко, Сергій Галицький, Ігор Христюк.

«Головними в роботі міської ради є забезпечення діяльності 95 бюджетних установ, які працюють в громаді, та забезпечення надання соціальних стандартів життя населення не нижчому, ніж у минулому році. Вперше з 2013 року ми пропонуємо до схвалення бюджет  з недостатністю, яка складає 10,2 млн. грн., з них недостатність по непедагогічній заробітній платі – 7,5 млн. грн. Держава скорочує видатки на державні програми, таким чином перекладаючи рівень відповідальності за дотримання  стандартів у галузі освіти, охорони здоров’я, соціального захисту на місцеві ради.  Ситуація непроста, проте  працюючи над додатковими джерелами доходів, зокрема легалізації зайнятості працівників підприємств та організацій, ефективне використання земельних ресурсів громади, всі питання щодо недостатності будуть вирішені,» - зазначив міський голова Володимир Тетерський.

Олена Духніч, начальник фінансового управління міської ради, довела до відома присутніх основні показники, джерела доходів, які були враховані при формуванні міського бюджету, та заплановані видатки по галузях на 2021 рік.

За проєктом бюджету міська рада у 2021 році спрямує кошти з власних доходів на роботу:

Закладів освіти громади – 56 млн. грн.;

Закладів охорони здоров’я – 6,7 млн. грн.;

Закладів культури – 16,4 млн. грн.;

На розвиток фізичної культури і спорту – 3,9 млн. грн.;

Територіального  центру для надання соціальних послуг громадянам, які цього потребують – 5,5 млн. грн.;

На утримання вулиць і доріг громади – 2,5 млн. грн.

 

За проєктом бюджету передбачено на соціальний захист пільгових категорій громадян  - 800 тис. грн., які будуть спрямовані на забезпечення пільгового проїзду громадян, на компенсацію пільг по зору, пільг з послуг зв’язку, пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали  від аварії на ЧАЕС, тощо.

За результатами зустрічі було схвалено проєкт міського бюджету на 2021 рік та підтримано пропозицію винеси на розгляд та затвердження сесії міської ради.Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних