Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання міського голови Володимира Тетерського з Днем Святого Миколая

Дата: 19.12.2020 11:45
Кількість переглядів: 623

Дорогі діти ! Шановні дорослі!

   Прийміть щирі вітання з Днем Святого Миколая! Це світле, добре, багатолюдне й веселе свято здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно вже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. Водночас День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри в краще майбутнє.

    Із завмиранням сердець на Святого Миколая чекають діти, бо переконані, що він не омине їхньої домівки, неодмінно принесе подарунки. Для дітей це свято завжди бажане, адже в їхньому прекрасному дитячому світі, за їхніми найщирішими переконаннями, саме в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші і найфантастичніші дитячі мрії. А ще цього дня діти звикли отримувати найкращі для них подарунки, і ця добра традиція – приносити малюкам радість – усе більше входить у наше життя.

   Щиро вітаю всіх жителів Радомишльської громади, а передусім, її найкращих представників – дітей – з Днем Святого Миколая! Зростайте добрими і щасливими батькам на радість, а Україні – на славу! Усім бажаю достатку, затишку й душевного родинного тепла. Святий Миколай хай освятить вас і благословить на добрі справи. Хай у ваших найкращих починаннях і справах постійно відчувається любов та опіка Святого Миколая, а задуми і мрії здійснюються.

 

З повагою міський голова                                   Володимир Тетерський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.