Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Зимове утримання доріг – нагальна проблема громади

Дата: 17.12.2020 08:34
Кількість переглядів: 543

Сьогодні, 16.12.2020 року, за ініціативою Радомишльського міського голови Володимира Тетерського відбулась робоча нарада спільно з головою районної державної адміністрації Віктором Пулковським, на якій було обговорено питання зимового утримання доріг у межах Радомишльської об’єднаної територіальної громади.

У роботі наради взяли участь секретар Радомишльської міської ради Олександр Потієнко, начальник відділу містобудування,  архітектури, житлово-комунального господарства і будівництва Олег Романенко, начальник відділу містобудування,  архітектури, житлово-комунального господарства і будівництва та цивільного захисту районної державної адміністрації Ігор Рожко,  головний інженер КП «Благоустрій» Олег Василенко, член виконавчого комітету Радомишльської міської ради Володимир Капранчук, редактор газет «Зоря Полісся», депутат міської ради Наталія Данилюк.

«З настанням зимового періоду нагальною проблемою для громади є проведення робіт із зимового утримання доріг. У зв’язку з тим, що по території громади прокладені дороги державного значення, дороги обласної та міської комунальної власності, організація такої роботи потребує узгоджених дій між усіма балансоутримувачами», - зазначив Володимир Тетерський.

За результатами обговорень було вирішено направити депутатське звернення до Житомирської обласної державної адміністрації щодо посилення контролю за підрядними організаціями, які здійснюють роботи з утримання доріг у зимовий період: дороги державного значення Кочерів – Малин, доріг між населеними пунктами Радомишльської громади.

Начальнику відділу містобудування,  архітектури, житлово-комунального господарства і будівництва Олегу Романенку доручено здійснити роботу щодо залучення додаткової техніки для посипання доріг, які перебувають на балансі міської ради.

Інспектору з благоустрою міської ради доручено провести роботу з керівниками установ,  організацій, підприємств та приватними підприємцями щодо забезпечення належне утримання прилеглих територій у зимовий період.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних