Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Міський голова вручив грамоти та медалі гравцям ФК «Радомишль»

Дата: 27.11.2020 13:20
Кількість переглядів: 997

Фото без описуРаніше ми вже писали про те, що ФК «Радомишль» став бронзовим призером Першості Житомирської області з футболу 2020 року.                       

Щороку громада проводить яскраве свято, підводить підсумки футбольного року, але через карантинні обмеження цьогоріч масові заходи заборонені.

Не зважаючи ні на що, спортивне життя в громаді не зупиняється, воно продовжується. Спортсмени тренуються, проводять ігри в закритому режимі. Незабаром, свої двері відкриє оновлений спортивний комплекс. І вся громада буде очікувати нових спортивних здобутків наших земляків.

Радомишльський міський голова приділяє значну увагу і вихованню юних спортсменів,  і розвитку спорту в громаді, а зокрема розвитку футболу.

Володимир Романович запросив футболістів футбольного клубу «Радомишль» до міської ради, для вручення їм грамот та медалей. Зі свого боку тренер команди Сергій Борецький та капітан Юрій Сичевський подякували міському голові за підтримку, вручивши йому кубок, диплом та медаль. Після чого всі разом у відкритій розмові обговорили стан розвитку футболу в Радомишльській ОТГ та плани на майбутнє.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних