Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення міського голови Володимира Тетерського

Дата: 25.11.2020 12:48
Кількість переглядів: 1492

Фото без описуШановні жителі громади!

Вчора, 24 листопада 2020 року, відбулась установча сесія Радомишльської міської ради. Відповідно до її рішення, я як переможець виборчих перегонів, вдруге набув повноважень Радомишльського міського голови.

Щиро вдячний кожному, хто висловив свою довіру та віддав свій голос за мене. Це висока оцінка моєї діяльності на посаді Радомишльського міського голови. Всі мої зусилля були спрямовані на розвиток і розбудову Радомишльської об’єднаної територіальної громади.  Так буде і надалі.

Поважаю вибір кожного мешканця нашої громади, хто віддав голоси за моїх опонентів. Готовий до обговорення та вирішення кола питань, які на Вашу думку, потрібно вирішити для забезпечення життєдіяльності нашої громади.

До Радомишльської об’єднаної територіальної громади увійшло ще 3 старостинські округи. Спільно зі старостами, виконавчим комітетом і депутатським корпусом міської ради працюватимемо на забезпечення соціально-економічного розвитку всіх  територій громади.

До нового складу депутатського корпусу Радомишльської міської ради увійшли представники 9 політичних сил. Закликаю всіх до відповідальної та дієвої співпраці, яка дозволить Радомишльській громаді не лише не здати вже завойовані позиції, а й забезпечить поступальний розвиток нашої рідної Радомишльщини.

 

З повагою,

Міський голова                                                   Володимир Тетерський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних