Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошення

Дата: 18.11.2020 09:48
Кількість переглядів: 501

ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Про проведення громадських слухань з обговорення питання про

погодження тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських

автобусних маршрутах загального користування

1. Виконавчий орган міської ради, що проводить громадські слухання:

відділ економічного розвитку,  комунальної   власності, транспорту, туризму, інвестицій  та інформаційної роботи міської ради (розпорядження міського голови від 18.11.2020       №128-О «Про проведення громадських слухань з обговорення питання про погодження тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування»

2. Підстава:

Звернення автоперевізника ФОП Лагутенка О.О. щодо питання приведення у відповідність розміру тарифу на послуги з перевезення пасажирів і багажу на міських маршрутах  економічно обґрунтованим витратам.

3. Питання або назва проекту акту, винесеного на обговорення:

Проект рішення виконкому, який розміщений на офіційному сайті Радомишльської міської ради в розділі «Регуляторна діяльність»  -  «Про встановлення граничних тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Радомишлі (регуляторний акт)».

4. Дія прийнятих рішень поширюватиметься на усіх осіб, які користуватимуться міським пасажирським транспортом загального користування, перевезення яких буде здійснюватися згідно умов діючих договорів з перевізниками.

5. Наслідком прийняття вищезазначеного рішення виконкому стане підвищення розміру тарифу на послуги з перевезення пасажирів і багажу на міських маршрутах загального користування.

6. Пропозиції та зауваження до проекту рішення надаються в письмовій формі на наступну електронну адресу rad_economy@ukr.net  починаючи з дати оприлюднення цього оголошення у строк по 02.12.2020 року включно.

Анонімні пропозиції не розглядаються.

7. Проведення громадських  відбудеться 03 грудня 2020 о 17-00 год. (Соборний Майдан,12,  3-й поверх, великий зал засідань)

 Захід буде проведено відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) від 22.07.2020 року №641. (буде проведено за умови відсутності карантинних обмежень щодо зібрань громадян та з дотриманням заходів безпеки).

8. Спосіб оприлюднення результатів громадських слухань:

на офіційному сайті Радомишльської міської ради:
radmr.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних