Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Радомишльської міської ради

Дата: 10.11.2020 16:34
Кількість переглядів: 744

Фото без опису

ПРОТОКОЛ №22

позачергового засідання міської комісії з питань

техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Радомишльської міської ради

 

09.11.2020                                                                                              м. Радомишль

 

Присутні: члени комісії, керівники установ, підприємств, організацій.

 

Запрошені: члени міської комісії з питань техногенно- екологічної безпеки  і надзвичайних ситуацій Радомишльської міської ради.

 

Головувала: Світлана Ковальчук – заступник міського голови, заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про ситуацію, яка склалася на території Радомишльської міської об’єднаної територіальної громади щодо розповсюдження короновірусної інфекції COVID-19.
  2. Про застосування обмежень на території Радомишльської міської ради відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

 

ДОПОВІДАЧІ:

 

Оксана Роспопа – заступник головного лікаря КНП «Радомишльський ЦЕНТР ПМСД».

 

Анна Пиріг – медичний директор з медичної частини КНП «Радомишльська лікарня».

 

Відповідно до законів України "Про захист населення від інфекційних хвороб", та закону "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", Кодексу цивільного захисту України, постанов Кабінету Міністрів України: від 11 березня 2020 №211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (зі змінами), від 20 травня 2020р. №392 “Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (зі змінами), від 22 липня 2020 р. № 641 "Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (зі змінами), протоколу засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 06.11.2020 № 41 в міській раді продовжується виконання заходів з ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної із запобіганням поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 

За результатами виступів, з урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення комісія (одноголосно) ВИРІШИЛА:

 

  1. Інформацію про стан епідемічної ситуації на території Радомишльської міської об’єднаної територіальної громади спричиненої коронавірусом CОVID – 19, взяти до відома.

 

  1. Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій що відбулася 6 листопада 2020 року, яким установлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки для Радомишльської міської ради, додатково до протиепідемічних обмежень установлених для «зеленого», «жовтого» та «помаранчевого» рівнів епідемічної небезпеки, а також відповідно до постанови КМУ №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) заборонити з 9 листопада 2020 року:
  • приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури, крім відвідувачів "автоконцертів";
  • приймання відвідувачів у кінотеатрах (крім "автокінотеатрів");
  • приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах;
  • приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;
  • приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім:
  • торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом;
  • провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп'ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об'єктів поштового зв'язку;
  • торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень;
  • відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім'ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

Дозволити: регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним, залізничним транспортом, міським електротранспортом, у тому числі перевезення:

  • легковими автомобілями, кількість пасажирів, включаючи водія, в яких не більше п'яти осіб без урахування осіб віком до 14 років;
  • службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ за умови забезпечення водіїв та пасажирів під час таких перевезень засобами індивідуального захисту в межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за два дні органи Національної поліції;
  •  посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення;
  • відвідування закладів освіти здобувачами освіти, у тому числі учнів (вихованців) спеціальних шкіл, навчально-реабілітаційних центрів за умови дотримання в них відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов'язкового щоденного контролю стану здоров'я учнів (вихованців).

 

  1.  Директору ТОВ «Північна торгова компанія ЛТД» І.Голяці:

3.1.  На території Радомишльського ринку, за адресою: вул. Вокзальна, 32, м.Радомишль  на час його роботи, забезпечити безумовне виконання постанови Головного державного санітарного лікаря України №34 від 06.06.2020 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів з торгівлі на ринках на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

    1. Відповідальність за виконання пункту 3 покладається на адміністрацію ТОВ «Північна торгова компанія ЛТД».

Термін – на період карантину

 

  1. Дозволити роботу закладів громадського харчування, ресторанного бізнесу, кафе тощо з обмеженням часу роботи закладів до 22 години з дотриманням вимог постанов Головного санітарного лікаря України від 02.06.2020 №32 «Про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та №18 від 09.05.2020 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при роботі закладів громадського харчування на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Термін з 09.11.2020

 

  1. Начальнику відділу освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради О. Самчук:

5.1. Дозволити роботу закладів дошкільної освіти на території Радомишльської міської ради з урахуванням виконання постанови Головного державного санітарного лікаря України №25 від 21.05.2020 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та постанови №55 від 18.09.2020 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

5.2. Дозволити стаціонарне навчання здобувачів початкової ланки закладів загальної середньої освіти на території Радомишльської міської ради з урахуванням виконання постанови Головного державного санітарного лікаря України №50 від 22.08.2020 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

5.3.  Організувати переведення здобувачів середньої та старшої ланки закладів  загальної середньої освіти на дистанційну форму навчання.

 

Термін з 09.11.2020

 

  1. Начальнику відділу освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради (О. Самчук) та начальнику відділу культури Радомишльської міської ради (І. Жарук):

 

6.1. Забезпечити у закладах позашкільної освіти Радомишльської міської ради безумовне виконання постанови Головного державного санітарного лікаря України №50 від 22.08.2020 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

6.2. Організувати у закладах позашкільної освіти Радомишльської міської ради змішане (дистанційне та стаціонарне) навчання з урахуванням протиепідемічних обмежень.

Термін з 09.11.2020

 

  1. Радомишльському відділенню поліції Коростишівського відділу поліції ГУ НП  в Житомирській області ( С. Цівончуку) спільно з Радомишльським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області (І.Гуренко)  з залученням представників Радомишльської міської ради забезпечити контроль за станом дотримання санітарних та протиепідемічних заходів передбачених постановами Головного державного санітарного лікаря України на території Радомишльської міської ради.

 

  1. Начальнику відділу економічного розвитку, комунальної власності, транспорту, туризму, інвестицій та інформаційної роботи  міської ради І. Чудовському:

 

8.1. Забезпечити оприлюднення рішення комісії на офіційному сайті Радомишльської міської ради.

 

 

Заступник голови комісії                                                    Світлана КОВАЛЬЧУК

 

Відповідальний секретар                                                     Сергій ЯСТРЕМБОВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних