Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ФУТБОЛ ОБ’ЄДНУЄ ГРОМАДУ: КУБОК МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Дата: 12.10.2020 11:10
Кількість переглядів: 664

Фото без опису

У неділю 11 жовтня 2020 року на оновленому міському стадіоні «Авангард» відбувся заключний день 3-го "Кубок міського голови" з футболу. В цьому році організаторами змагань виступили Радомишльська міська рада, Радомишльська регіональна асоціація футболу та місцеві організації політичних партій.

 

Розпочав футбольне свято арбітр національної категорії, заступник міського голови у Радомишльській громаді Олег Соболевський зі слів: «Футбол – це гра, яка об’єднує громаду, робить її сильною та згуртованою. У Радомишля та багатьох старостинських округах є славні традиції і найголовніше, що в громаді по-справжньому люблять футбол. І ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен майбутній турнір ставав ще кращим.  Упевнений, що такі футбольні змагання  повинні стати традиційними! Бажаю командам успіху, а уболівальникам – побачити яскраву гру».

 

Після офіційного відкриття, з привітальним словом до учасників змагань звернувся міський голова Володимир Тетерський: «Ми маємо з самого малку привчати дітей до спорту, до здорового способу життя. Лише таким чином ми можемо виховати здорове, сильне та прогресивне нове покоління . Міська рада завжди підтримує всі спортивні починання та пишається спортивними досягненнями нашої молоді. Впевнений, що ми виростимо ще не одного Зінченка, тому що кожного дня ми працюємо над вдосконаленням спортивної інфраструктури. Я щиро вдячний Олегу Соболевському та Олегу Гончаренку за їхню працю на спортивній ниві та за організацію сьогоднішнього заходу. Бажаю усім успіху та перемоги»!

 

У цей день відбулися фінальні матчі, які і визначили переможців в трьох номінаціях. В матчі за «Кубок надія громади» зустрілися команди «Арсенал» с. Чайківка – «Мірча» с.  Мірча основний час завершився 1:1 , а в серії післяматчевих пенальті 4:1перемогу здобула команда «Арсенал».

У матчі за  «Кубок громади» зустрілися «Дружба» с. В.Рача та «Фортуна» с. Забілоччя , де сильнішими виявилися гравці команди «Дружба»  з рахунком 3:0

 

А от боротьба за основний трофей «Кубок міського голови», був надто напруженим. Тут зустрілися ФК «Лісовод» м. Радомишль та ФК «Полісся» с. Ставки. І все ж футбольна удача цього разу обрала ФК «Лісовод» м. Радомишль, 3:0 і вони стали володарями «Кубку міського голови»!!!

 

Кубок переможцям і нагороди призерам під бурхливі оплески особисто вручив міський голова Володимир Тетерський. Усі команди були відзначені цінними подарунками. Від директора Радомишльського лісомисливського господарства Івана Дмитренка команди отримали 6 футбольних м’ячів та футбольна команда «Лісовод» м. Радомишль була відзначена сертифікатом на 10 тис. грн за вагомий внесок у розвиток футболу у громаді.

 

Окремими відзнаками були нагороджені кращі гравці турніру. Зокрема, кращим  воротарем було визнано  воротаря команди   Дружба» с. В.Рача . Кращим гравцем турніру визнано гравця  ФК «Лісовод» м. Радомишль. Також було відзначено кращого арбітра. Хотілося відзначити, що призи для нагородження надано керівником підприємства ДП «Радомишльський лісгосп АПК»  Сятославом Ільницьким.

 

Серед учасників проводилася розважальна лотерея. Призами лотереї була продукція місцевих виробників Радомишльський хлібозавод, ДП «Радомілк», ПРаТ ПБК «Радомишль», мережі магазинів «1000 дрібниць». Спеціальні призи від організаторів (футболки з логотипами заходу, маски та дезінфектори, грошові винагороди) та супер приз - блендер! Загалом учасники лотереї отримали близько 130 призів! Кубок міського голови з футболу об’єднав місцеву владу, талановиту спортивну молодь та місцевих підприємців, яким не байдуже майбутнє нашої громади! Це вкотре доводить, що тільки спільними зусиллями та самовідданій праці можна досягнути високих результатів у будь-якій сфері суспільного життя.

Приємно відзначити, що гостями заходу були мер м. Житомира Сергій Сухомлин та народний депутат України восьмого скликання Павло Дзюблик!

Сергій  Сухомлин  відзначив «Дуже приємно бути у вас на святі та бачити стільки спортсменів та вболівальників народної гри. Я завжди приділяв і приділяю особливу увагу розвитку спорту у Житомирській громаді. Надзвичайно приємні враження від самих змагань, прекрасної організації та атмосфери. Хочеться подякувати Радомишлю за гостинність, я в черговий раз переконався, що це громада у якій люблять футбол. Тому маємо  і надалі розвивати футбол у Житомирському регіоні»!

Павло Дзюблик зазначив, що в такій громаді яку очолює сильний лідер Володимир Тетерський можлива реалізація різних спільних проектів починаючи з поливу футбольного поля до реконструкції спорткомплексу «Динамо». 

            Закриваючи це футбольне свято Олег Соболевський зазначив, що міська влада  висловлює щиру подяку і вдячність підприємствам та установам, які взяли участь в організації цих змагань та за сприяння і підтримку у популяризації  фізичної культури та спорту і зокрема футболу в Радомишльській громаді!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних