Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльська об`єднана громада відзначила День фізичної культури та спорту

Дата: 14.09.2020 11:32
Кількість переглядів: 916

Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту.

Захід відбувся з дотриманням всіх карантинних вимог.

Із професійним святом присутніх привітали міський голова Володимир Тетерський та голова Радомишльської районної ради Олександр Потієнко.

Кращі спортсмени, тренери, ветерани та шанувальники спорту й фізичної культури зібралися разом 11 вересня на міському стадіоні «Авангард», аби підбити підсумки своєї роботи за останній рік, з оптимізмом подивитися у майбутнє.

І, звичайно ж, багатьох з них за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту громади, багаторічну плідну професійну діяльність, відданість справі, підготовку спортсменів високого класу було відзначено нагородами – це і юні спортсмени, і тренери, і батьки, і спонсори.

«Бажаю всім тренерам і наставникам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації», – зазначив Володимир Тетерський, міський голова та запевнив, що і надалі міська рада буде підтримувати спортивний рух Радомишльської ОТГ.

Всіх присутніх зі святом привітали аматори сцени Радомишльської громади. Вони провели спортивну вікторину для дітей та дорослих. А юні спортсмени отримали від керівників міста та району солодощі.

Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, у справі популяризації та розвитку фізичної культури громади! Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних