Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Проведено нараду з секретарями сільських, селищних рад Радомишльського району Житомирської області

Дата: 01.02.2018 16:59
Кількість переглядів: 1007

31 січня 2018 року, начальником Радомишльського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Щипанською Людмилою Володимирівною спільного з начальником Радомишльського бюро правової допомоги Флейшер Тамарою Михайлівною  проведено нараду з секретарями сільських, селищних рад Радомишльського району Житомирської області.                    

В ході наради обговорені питання державної реєстрації актів цивільного стану. Посадових осіб сільських та селищних рад було ознайомлено з загальнонаціональним правопросвітницьким проектом Міністерства юстиції України “Я МАЮ ПРАВО” та з новаціями Міністерства юстиції, зокрема з функціонуванням веб-порталу "Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану", також було роз’яснено про новий сервіс «Електронний апостиль». Суть електронного сервісу полягає в тому, що громадяни за місцем проживання в відділі державної реєстрації актів цивільного стану  можуть подати документи для їх посвідчення електронним апостилем для їх подальшого використання за кордоном. Також на нараді було звернуто увагу на те, що в останні роки суспільство бере на себе відповідальність за створення сприятливих і безпечних умов життя для доступу людей з функціональними обмеженнями до державних органів: виконавчих служб, відділів безоплатної правової допомоги, відділів державної реєстрації актів цивільного стану та інш., адже до недавніх часів проблеми людей з функціональними обмеженнями стосувалися лише самої людини.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

На даний час Радомишльська районна виконавча служба, Радомишльський відділ безоплатної правової допомоги, Радомишльський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану люди знаходяться у приміщенні Радомишльського районного казначейства. Люди похилого віку та з обмеженими фізичними вадами можуть викликати працівників даних служб за допомогою «Кнопки виклику». Наша молодь часто негативно ставиться до створених належних умов для людей похилого віку та обмеженими фізичними вадами та встановлені «Кнопки виклику» - нівечать, не задумуючись над тим, що молодість – не вічна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних