Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

В Україні завершився Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста

Дата: 03.05.2017 16:40
Кількість переглядів: 887

На Радомишльщині з 24 березня по 24 квітня проходив Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України. Детальніше про результати цьогорічних акцій розповіла О.В.Сафонова, голова Радомишльської районної організації Товариства Червоного Хреста України.

Фото без опису

 

Мета місячника – привернути увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення: внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних та неповних  сімей, дітей-сиріт, а також сформувати громадську думку на користь милосердя. О.В.Сафонова подякувала усім, хто долучився до місячника. За її словами, в ході Всеукраїнського місячника, було зібрано допомоги в натуральному вигляді на суму 5634, 41 грн.

Продукти харчування та одяг б/в у місті отримали понад 20 чоловік, серед яких інваліди ВВВ, учасники війни, інваліди загального захворювання, багатодітні сім’ї, переселенці, учасники АТО. Допомога надавалась в ході акцій: «Пасхальна», «Ветеранам шана», «День відкритих дверей». Спонсорами акцій виступили директор Радомишльського овочевого підприємства Віталій Літвін, директор ТОВ «Благодійний Союз» Волинець Микола та приватні підприємці Олег Сокотунов і Євгеній Бондаренко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних