Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Радомишлі відбулися відкриті змагання з силового триборства серед юнаків міських загальноосвітніх закладів

Дата: 07.12.2017 15:39
Кількість переглядів: 838

Відкриті змагання міста Радомишля з силового триборства серед юнаків міських шкіл, гімназії, ліцею №1 ім. Т.Шевченка, професійного ліцею відбулися 5 грудня у спортивному залі ДПТНЗ "Радомишльський професійний ліцей".

Фото без опису

Змагання, присвячені до Дня Збройних Сил України були проведені з метою подальшого розвитку та популяризації силових видів спорту, популяризації здорового способу життя, підвищення рівня спортивної майстерності спортсменів, а також розширення і зміцнення звязків між спортсменами та тренерами, ну і звичайно ж, виявити кращих спортсменів.

У змаганнях взяли участь шість команд (з кожного з загальноосвітніх навчальних закладів міста) у кожній з яких по п'ять юнаків. Першою вправою було підтягування на максимальну кількість разів. Після цього юнаки штовхали 16-ти кілограмові гирі. А останньою вправою було віджимання на максимальну кількість разів від підлоги. Критерії виконання вправ були доволі високі - неналежно виконані повторення не враховувалися.

Усі юнаки виклались на повну силу, вразивши суддів та глядачів надзвичайною волею до перемоги. Через однакову кількість підтягувань, два лідери під підтримуючі вигуки, незважаючи на  виснаження, повторили вправу. По завершенню змагань, переможці отримали грамоти та медалі відповідного зразка в кожному виді силового триборства. Кубок переможця отримала команда ДПТНЗ "Радомишльський професійний ліцей". Друге місце посіла команда 1 ліцею №1 ім. Т.Шевченка. Трєтє місце зайняла команда загальноосвітньої школи №3.Окрім того були вручені медалі за найкращі особисті досягнення у змаганнях. Приємною несподіванкою було вручення торта учаснику змагань з команди профліцею, який цього дня святкував своє день народження.

Головним секретарем змагань був Кримов В.В. Головний суддя - Мосійчук О.В. Змагання були проведені за спонсорської підтримки мецената, депутата Обласної ради М.С.Григорович. "Я завжди намагаюсь підтримувати такі заходи, адже ці юнаки  - це саме те покоління, яке саме сьогодні необхідно мотивувати на нові досягнення.  Дивлячись на нас, вони розуміють, що праця та наполегливість можуть допомогти досягнути усіх бажаних вершин" - пояснив Микола Григорович поки діти з захватом роздивлялись нагороди за його спортивні досягнення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних