Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ПЕРШІСТЬ РАЙОНУ З ФУТБОЛУ

Дата: 31.08.2020 11:23
Кількість переглядів: 481

Фото без опису      Фото без опису

30 серпня на стадіоні «Авангард» в м. Радомишль відбулась першість району з футболу. Матч відбувся між місцевою футбольною командою «Лісовод» та «Арсенал», с. Чайківка.

Перед початком гри відбулася презентація та вручення нової футбольної форми команді «Лісовод», до учасників матчу та вболівальників звернувся перший заступник Олег Соболевський (до речі арбітр національної категорії), який зазначив, що спорт – це найкраща інвестиція у розвиток нашої громади. Приємно бачити такі  команди на полі та підтримувати молодь, яка прагне стати успішною!

З вітальним словом виступив міський голова Володимир Тетерський та наголосив, що спорт для Радомишльської ОТГ є одним із стратегічних напрямів діяльності. Тому постійно триває робота над створенням найсприятливіших умов для самореалізації молоді у сфері фізичної культури та спорту. Закінчується масштабна реконструкція спорткомплексу «Динамо», який відкриє ще більше можливостей дітям та молоді для організації та проведення спортивних заходів .

Спорт – це не просто хобі – це стиль життя. До нього необхідно докладати багато часу та зусиль. Приємно, коли є люди, які готові підтримати ініціативи нашої молоді, сказав Іван Дмитренко, директор Радомишльського лісомисливського господарства, який сам активно займається важкою атлетикою. Тому і не дивно, що допомагає дітям, які займаються велосипедним, рукопашним спортом. Підтримує футбольну команду не перший рік. Сьогодні завдяки його підтримці та сприяння міського голови Володимира Тетерського команда «Лісовод» отримала нові комплекти основної форми (додатково гостьові футболки), футбольні м’ячі.

Приємним моментом було вручення керівництву команди «Лісовод» спортивної форми з атрибутикою Радомишльського лісомисливського господарства І. Дмитренку, П. Дідковському, Ю. Целованському.

За підсумком гри, з рахунком 12:2 переконливу перемогу здобула команда «Лісовод», м. Радомишль.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису     Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних