Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Служба "101" повідомляє

Дата: 13.08.2020 11:46
Кількість переглядів: 719

5 серпня о 22:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарчій будівлі в м. Радомишль по вул. Ціолковського. Загорання помітили самі власники, коли полум'ям вже було охоплено частину даху, фронтон та сіно на горищі. Вони одразу вивели худобу із хліву, оскільки вогонь пробирався всередину споруди, та стали телефонувати до служби порятунку.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику покрівля господарчої споруди та приміщення, де зберігались дрова були повністю охоплені вогнем. Полум’я будь-якої миті могло перекинутися на житловий будинок, оскільки факел вогню був спрямований саме в бік помешкання. Пожежне навантаження збільшувало також те, що все горище було зайняте сухим сіном, а приміщення всередині будівлі вщент закладено сухими дровами. Враховуючи усі фактори ризику, керівник гасіння пожежі прийняв рішення одночасно гасити палаючу будівлю та відбивати полум’я від оселі. Ситуацію рятувало те, що поруч знаходилася річка, тому вогнеборці не втрачали час на підвоз води.

Локалізація пожежі о 23 год 57 хв. Ще чотири з половиною години знадобилось бійцям ДСНС для остаточної ліквідації пожежі - розбір та проливання зруйнованих вогнем конструкцій, тліючого сіна, дров. Внаслідок пожежі знищена покрівля, перекриття сараю, 1,5 т сіна та 10 куб. м дров. Рятувальники не допустили перекидання полум’я на житловий будинок.

Причина пожежі та матеріальні збитки наразі встановлюються.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних