Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Міська влада за тісну співпрацю з поліцією

Дата: 02.07.2020 11:51
Кількість переглядів: 1030

Фото без описуСьогодні, 2 липня, відбулась зустріч міського голови Володимира Тетерського з представниками Радомишльського відділення Коростишівського відділу Національної поліції в Житомирській області. У зустрічі взяли участь і керівники міських комунальних підприємств, керівники міського відділу культури та відділу освіти, молоді та спорту міської ради.

Темою зустрічі стало питання забезпечення на території міста та громади законності та правопорядку. На багато звернень щодо вчинених правопорушень на території міста, які стосувалися пошкодження комунального майна громади (побиті лавки на площі, в парку, біля музичної школи), роботи літнього кафе «Острів» та інших недостатньо вжито заходів. Такий стан справ формує негативну громадську думку та відповідний рівень довіри до правоохоронного органу.

Учасники зустрічі окреслили проблемні питання та заходи, спрямовані на покращення роботи по забезпеченню громадського порядку.

Після обговорення присутніми було внесено пропозицію щодо створення рейдових груп з представників органів місцевого самоврядування, поліції та «Радомишльської варти», які розпочнуть свою роботу вже з 03 липня цього року.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних