Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання міського голови Володимира Тетерського з Днем батька

Дата: 21.06.2020 10:51
Кількість переглядів: 722

Фото без описуШановні радомишляни!

В останні роки ця традиція стала популярною в Україні, адже саме міцні батьківські руки змалечку підтримують нас, направляють на дорогу добра і справедливості.

Бути батьком нелегко. Разом з батьківством чоловіки беруть відповідальність за долі своїх дітей, родин. Разом з любов’ю і ніжністю до своїх синів і доньок – турботу про їхній добробут, духовне збагачення, моральні принципи. Щоб виростити дітей чесними, працьовитими, сформованими особистостями, батько повинен бути прикладом для них. Не дарма у народі кажуть, що наші діти – це наше віддзеркалення. Саме спогади з дитинства, звичаї і традиції, що панують у родині, стають надійною основою у формуванні характеру дитини. Лише гармонійні стосунки у сім’ї, об’єднаній любов’ю та повагою один до одного, здатні дарувати радість буття. І якщо мати – це берегиня домашнього вогнища, то батько завжди повинен оберігати від негоди і зла найдорожчих йому людей.

Шановні батьки, лише від Вас залежить, чи пишатимуться діти Вашими успіхами, чи збережуть у своїх серцях світлий образ батька, чи ділитимуться з Вами своїми радощами і проблемами, чи збиратиметеся за святковим столом щасливою родиною. Тому від усієї душі бажаю Вам відбутися у найважливішому – завжди бути добрими, турботливими, люблячими батьками для своїх дітей, надійною опорою для своїх родин. Нехай у Ваших оселях завжди панує мир та злагода. Щастя Вам, радості, міцного здоров’я, родинного благополуччя, гордості за своїх дітей, віри у власні сили.

                                                                                   Міський голова Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних