Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Добрі справи добрих партнерів: просвіта заради безпеки

Дата: 17.06.2020 17:06
Кількість переглядів: 775

Завдяки підтримці та досвіду роботи Мережі «Зелена Житомирщина»  http://www.zelena.org.ua/ з Програмою малих грантів ПРООН-ГЕФ щодо розвитку лідерства жінок з сільської місцевості, нам вдалося розширити коло партнерств та стати частиною команди  Міжнародного Фонду «Відродження».

Проект Асоціації сільського розвитку та Мережі організацій громадянського суспільства «Зелена Житомирщина», спрямований на самоорганізацію сільських жінок у боротьбі з епідемією  СOV-19, отримав перемогу в конкурсі  «Людяність і взаємодопомога» серед понад 300 заявок з усієї України. Метою проекту є дуже важлива для громади м. Радомишль та Радомишльського району ініціатива, яка об’єднує та допомагає боротися з пандемією, підтримуючи соціально-економічний розвиток сільських жінок. 

            За підтримки Міжнародного Фонду “Відродження” facebook.com/irf.ukraine  групами самоорганізації сільських жінок Радомишльського району пошито 400 костюмів та 1000 масок. Понад 700  масок та 50 костюмів передано до дитячих садочків та навчальних закладів міста Радомишль. Дякуємо нашим жінкам-волонтерам-швачкам Куцько Антоніні з с. Вишевичі, Некрашевич Ользі, Срібнюк Валентині, Зубленко Валентині з м. Радомишль.

            Завдяки підтримці відділу освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради в навчальних та дошкільних закладах, буде забезпечено проведення інформаційно-просвітницької роботи з дітьми та молоддю з питань запобігання поширенню СOV-19. За підтримки Міжнародного Фонду «Відродження», Радомишльської міської ради командою проекту розроблено та поширено плакати, які в доступній формі розповідають дітям та їх батькам про прості дії, які рятують життя, в період світової пандемії коронавірусу.

Залишаються неохопленими питання професійного вигоряння медичних та педагогічних працівників, їх психологічної підтримки. Але ми знаємо: добро творить дива, і в цій нелегкій роботі, очікуємо нових позитивних змін та партнерств  заради розвитку громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних