Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

СТАРТУВАВ ПРОЕКТ „ВЕЛИКА РОЗМОВА ПРО БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ”

Дата: 10.06.2020 08:09
Кількість переглядів: 701

Фото без опису

За ініціативи дружини Президента України О. Зеленської стартував проект щодо обговорення актуальних питань безбар’єрності.

Партнерами проекту виступили Міністерство соціальної політики України та Міністерство цифрової трансформації. Мета проекту - зрозуміти, з якими саме бар’єрами найчастіше стикаються українці. Для цього на сайті bf.gov.ua розпочато всеукраїнське онлайн - опитування, яке триватиме два місяці.

Опитувальник містить сім важливих запитань, що стосуються фізичних і психологічних бар’єрів, а також тих, що пов’язані з культурними та віковими особливостями.

Відповіді учасників онлайн - опитування допоможуть визначити, які саме бар’єри вони вважають найбільшими, та в подальшому - розробити план дій для їхнього усунення.

Запрошуємо взяти участь в онлайн опитуванні „Велика розмова про безбар’єрність”, розміщеному на сайті bf.gov.uа., відпочиваючих в санаторно- курортних закладах сфери управління Мінсоцполітнки, працівників та одержувачів послуг у закладах та установах системи соціального захисту населення, реабілітаційних установах, закладах соціально-психологічної реабілітації дітей, притулках для дітей тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних