Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вибухонебезпечні предмети

Дата: 25.05.2020 16:00
Кількість переглядів: 553

22 травня група піротехнічних робіт Управління ДСНС у Житомирській області знищила 2 вибухонебезпечні предмети часів минулих війн. Обидві знахідки виявлено на території Радомишльського району.

Перший виклик надійшов із с. Негребівка. Поблизу населеного пункту в лісі чоловік обстежував територію з метою пошуку залишків загиблих воїнів та артефактів часів Другої світової війни. Активіст відкопав верхівку підозрілого металевого предмету і коли зрозумів, що це може бути бомба – припинив усі роботі та викликав рятувальників. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідку як фугасну авіаційну бомбу калібром 250 кг (ФАБ-250) часів минулих війн.

Іншу небезпечну знахідку на території Радомишльського району виявлено поблизу с. Моделів. Селянин йшов до водойми порибалити і в лузі біля берега помітив мінометну міну калібром 50 мм.

Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102», а також в жодному випадку не намагатися самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних