Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ПРОСТІ КРОКИ РЯТУЮТЬ ЖИТТЯ

Дата: 27.04.2020 16:37
Кількість переглядів: 797

Глобальна пандемія коронавірусу Covid-19 тримає в напрузі весь світ та вже понад місяць змінює усталений спосіб життя в Україні. В умовах, коли від коронавірусу не існує вакцини, щоб не нашкодити своєму здоров’ю і убезпечити оточуючих, важливо дотримуватись таких елементарних правил індивідуальної безпеки, як використання захисних масок, гумових рукавичок, використовувати дезінфекційні засоби та, що дуже важливо, дотримуватися безпечної дистанції. Водночас, суспільству вдалося не розгубитися, а згуртуватися та спільно допомагати один одному за допомогою різних ініціатив.

Одним із успішних прикладів є ініціатива НУО "Сучасний Формат" за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні "Дотримуйся дистанції 2 м", завдяки якій було виготовлено близько 5000 спеціальних попереджувальних наліпок для підлоги "Дотримуйся дистанції 2 м".

Основною ціллю використання наліпок є допомогти суб’єктам господарювання подбати про безпеку відвідувачів та для зручності нанести на підлогу розмітку, яка підкаже безпечну відстань з оточуючими (1,5 – 2 м). Радомишльська міська рада теж вирішила скористатися нагодою безкоштовно отримати наліпки "Тримайся дистанції 2 м" для місцевих підприємців, установ, організацій. Тож наліпки з таким закликом ви зможете побачити у продуктових магазинах, аптеках та інших закладах, які працюють в умовах карантину. Дякуємо НУО "Сучасний Формат" за співпрацю та швидку доставку наліпок для нашої громади! Прості речі рятують життя!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.