Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання міського голови Володимира Тетерського з Великоднем

Дата: 17.04.2020 09:41
Кількість переглядів: 825

Шановні жителі громади!

 

Наближається  одне з найбільш шанованих та величних християнських свят – Світле Христове Воскресіння.

Своїм Воскресінням Господь оновлює нас, даруючи зміцнення внутрішніх сил кожному в його служінні країні, суспільству, родині, ближньому.

Чималі труднощі випали на долю нашої держави і всього українського народу. Проте, нам не варто впадати у відчай, а вірити та надіятися, що Господь не залишить нас у біді і в Україну прийде мир, злагода та добробут.

Великдень нагадує нам про взаємне прощення, коли потрібно забути образи і негаразди, щоб розпочати новий день з відкритою душею та чистим сумлінням. Ми маємо повернути у наше життя гідність, братерство, а головне – повагу один до одного. Це буде кращим свідченням нашої відданості заповідям Христовим, нашої віри у неминучу перемогу добра над злом.

Великодні свята – найкращий час підтримати всіх, хто потребує нашої допомоги, подарувати їм увагу, милосердя, турботу.

Поширення коронавірусної хвороби не дає можливості нам відвідати святкові богослужіння та  розділити радість свята з близькими та рідними. Вірю, цей складний час для нас закінчиться, і ми зможемо в повній мірі дарувати своїм рідним і близьким любов та турботу.

 

Дорогі земляки!

 

Нехай радість Пасхальних свят увійде у кожний дім, кожну родину, наповнить наші душі та серця найсвітлішими духовними скарбами: любов’ю, співчуттям і терпимістю. У торжестві Великоднього вітання бажаю, щоб Ваше життя було чистим, як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка. Міцного здоров’я, душевної чистоти, гармонії, миру, спокою та непохитної віри у завтрашній день!

Нехай переможний дух надії, всепрощення і надалі супроводжує Вас та Ваші родини, дає сил, енергії, наснаги для добрих і корисних справ задля процвітання нашої громади  та рідної України.

 

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

 

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних